#

У Горенці іноземець розбещував 14-річну дівчинку

02.05.2019 12:15
У Горенці іноземець розбещував 14-річну дівчинку
Документи зловмисника

Стало відомо, що правоохоронці затримали громадянина Республіки Білорусь, який розбещував свою неповнолітню сусідку - жительку села Горенка Києво-Святошинського району

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на прес-службу Головного управління Національної поліції в Київській області.

До поліції столичної області звернулась школярка, яка повідомила, що її намагався зґвалтувати сусід. Воно була налякана та нікому не розповідала про це раніше. Відтак, за вказаною адресою працювали слідчо-оперативні група Центрального відділення поліції, працівники ювенальної превенції.

Було встановлено, що чоловік, на якого вказала заявниця, нещодавно заселився в багатоквартирному будинку. Серед білого дня біля під’їзду він у стані алкогольного сп’яніння розпочав довірливу бесіду з дівчиною про її однокласницю. Потім він запросив дівча до свого помешкання продовжити розмову. У квартирі чоловік накинувся на неповнолітню, почав роздягати. На вмовляння школярки залишити її лиходій не реагував, доки не отримав статеве задоволення.

Працівники поліції затримали зловмисника за місцем тимчасового проживання. Ним виявився 36-річний громадянин Республіки Білорусь, який має тимчасову посвідку на проживання в Україні до 2020 року.

За фактом розбещення неповнолітньої відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 156 Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі до п’яти років. Після оголошення вироку суду  та відбування покарання  відносно іноземця буде розглядатися питання про заборону йому в’їзду до України.

Нагадаємо, що на Бориспільщині освітянина підозрюють у розбещенні малолітніх.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: