#

У Київській області підліток загинув від осколків снарядів окупанта

02.03.2022 16:43
У Київській області підліток загинув від осколків снарядів окупанта
Фото з місця події

Стало відомо, що у Київській області підліток 2008 року народження був вбитий осколком снаряду, який випустили росіяни

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "BigKyiv".

28 лютого 2022 року, перебуваючи з сім’єю між селами Бузова та Гурівщина Бучанського району, хлопчик 2008 року народження був убитий осколком снаряду, випущеного збройними силами російської федерації. Генеральна прокурорка Ірина Венедіктова розповіла:

Сім’я Ростислава втікала від ворожих танків на Київщині, які обстрілювали будинки мирного населення. Снаряд окупантів розірвався в 100-200 метрах від людей, які повернулися з лісу, де сховалися від чергової колони. Осколки влучили в руку і груди дитини, хлопчик помер на місці.

Вона також повідомила, що батьки чекали темряви, щоб забрати тіло дитини, під час чого знову потрапили під вогонь. Також жінка додала:

Мати везла мертвого сина через пів країни на Кіровоградщину зі снарядом в тілі. На розтин викликали саперів. Ми фіксуємо кожен факт агресії Росії. Весь світ має бачити, як наших дітей, нашу країну розриває зброя загарбника і допомогти нам покарати агресора!

Нагадаємо, що депутат Європарламенту Ріго Террас, який був головнокомандувачем Естонії, підтримує ідею закриття повітря над Чорнобилем.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: