#

У Київській області відкрили 69-й "активний" парк (ФОТО)

10.11.2021 19:40
У Київській області відкрили 69-й "активний" парк (ФОТО)
Фото з місця подій

Сьогодні, 10 листопада, у Київській облдержадміністрації поінформували про завершення облаштування 69-го "активного" парку в області

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу КОДА.

Реалізовують проєкт у рамах програми Президента України "Здорова країна". Всього у громадах Київщини вже встановлено 69 сучасних спортивних майданчики. Проєкт спрямований на організацію оздоровчої рухової активності громадян а самі майданчики встановлюються у загальнодоступних місцях міст і селищ регіону.

Голова Київської ОДА Василь Володін розповів:

Київщина – спортивна, бо тут живуть люди, які охоче займаються своїм фізичним розвитком і дотримуються здорового способу життя. Ми зі своєї сторони із радістю це заохочуємо і створюємо умови, щоб кожен житель області міг займатися у зручний для себе час на сучасних спортивних майданчиках.

Зазначимо, уі 69 парків було відкрито з урочистостями. Проводили ознайомлювальні тренування зі спортсменами громад і місцевими жителями. Унікальність "активних" парків полягає у тому, що кожен тренажер багатофункціональний. Поруч із кожним знаряддям є QR-код, завдяки якому можна дізнатися як правильно виконувати вправи.

Також кожна із локацій має свого координатора. Обрана на місцях людина забезпечує активну інформаційну кампанію, щодо важливості здорового способу життя і регулярних тренувань. Також координатор організовує на території "активних" парків спортивні заходи для жителів своїх громад.

Нагадаємо, що успішні підприємці Київщини поділилися своїм досвідом.



Читати "Моя Київщина" у Facebook