#

У Київській ОДА розпочали вирішувати проблему навколо білоцерківського театру (ФОТО)

11.01.2019 17:47
У Київській ОДА розпочали вирішувати проблему навколо білоцерківського театру (ФОТО)
Засідання робочої групи у Київській ОДА

Сьогодні, 11 січня, у Київській ОДА зібралося перше засідання робочої групи, яка має вирішити проблеми, що склалися навколо обласного театру імені Панаса Саксаганського у Білій Церкві

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина", головуючим на засіданні був губернатор Олександр Терещук.

У нараді прийняли участь представники колективу театру, Національної спілки театральних діячів України, начальники департаментів адміністрації, депутати обласної ради Наталія Бігарі та Анатолій Даниленко.

Чиновники, депутати та активісти зібралися для вирішення проблем, які виникли навколо Київського академічного обласного музично-драматичного театру імені Панаса Саксаганського у місті Біла Церква.

Нагадаємо, що про дану проблему Олександр Терещук дізнався від заступника голови громадської ради Ігоря Кочі під час робочого візиту до Білої Церкви.  Саме громадський активіст був ініціатором ідеї створення робочої групи, яка буде розбиратися з проблемними питаннями театру.

У ході дискусії було окреслено ряд проблем, які керівник області доручив негайно вивчити юридичній службі КОДА, витребувати всі необхідні документи в апараті обласної ради, дослідити результати нещодавно проведеного аудиту театру. Наступне засідання має відбутися протягом десяти днів.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: