#

У Кожанській ОТГ відкрили поліцейську станцію

24.09.2021 09:50
У Кожанській ОТГ відкрили поліцейську станцію
Фото з місця події

Учора, 23 вересня, у Кожанській територіальній громаді відкрили поліцейську станцію, яка посилить громадську безпеку

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Кожанська селищна рада" у Facebook.

В урочистих заходах взяли участь голова Фастівської райдержадміністрації Євген Кабатов, заступник начальника Головного управління Національної поліції в Київській області Павло Панфьоров, начальник Фастівського районного управління поліції Роман Шамрай, Кожанський селищний голова Володимир Сажко, громадськість селища, особовий склад поліції.

З вітальним словом перед присутніми виступив голова Фастівської райдержадміністрації Євген Кабатов, який привітав Кожанську громаду з відкриттям поліцейської станції. У своєму виступі Євген Олександрович зазначив, що поліцейська станція покликана посилити громадську безпеку. Зазначив, що жителі громади відчують позитивні зміни в організації правопорядку, бо в кінцевому результаті це і є метою співпраці – забезпечити мир і спокій для громадян.

За словами заступника начальника Головного управління Національної поліції в Київській області Павла Панфьорова, відкриття поліцейської станції – це перший крок до зміни системи взаємовідносин між громадянським суспільством і поліцейськими. Павло Іванович подякував всім, представникам влади за відкриття станції, за потужну роботу, облаштування поліцейського офісу, оснащення оргтехнікою, меблями, канцелярським приладдям, побутовою технікою.

За проведену роботу Павло Іванович вручив лист-подяку селищному голові.

Після урочистого відкриття присутні оглянули службове приміщення, де є два робочі кабінети та кімната відпочинку.

Нагадаємо, що поліцейські Фастівщини викрили 26-річного хлопця, який займався продажем  вогнепальної зброї та набоїв.

Читати "Моя Київщина" у Telegram