#

У Козині кандидат в президенти Ляшко купив елітний маєток (ФОТО)

17.02.2019 14:18
У Козині кандидат в президенти Ляшко купив елітний маєток (ФОТО)
Олег Ляшко

Лідер "Радикальної партії" та кандидат в президенти Олег Ляшко ніколи не мав власного бізнесу, але володіє доволі вражаючими статками

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на "24 канал".

Лідер "Радикальної партії" вдруге балотується на посаду президента України. У 2014 році він набрав 8,3% голосів, однак, тоді перемогу здобув Петро Порошенко. 21 січня 2018 року політик знову подав документи до ЦВК для реєстрації на виборах, які відбудуться 31 березня. 

У декларації за 2017 рік вказано, що радикал є власником будинку, площею 550 квадратних метрів, і земельної ділянки, загальною площею понад 0,6 гектара. Політик придбав цю нерухомість у селищі Козині Київської області за 15 мільйонів гривень. Там же він орендував частину житлового будинку.

ляшко будинок

Маєток схований за височезним парканом, висотою щонайменше два метри, та суворо охороняється.

маєток ляшка

Зокрема, у Ляшка є окремий будинок, де він приймає журналістів. У 2014 році він показав його телеканалу ICTV та заявив, що витратив на нього останні гроші. Однак до сьогодні цей об'єкт ще досі не вказаний у декларації. Що цікаво, маєток записаний від самого початку на молодшу сестру дружини Ляшка – Лоліту Федотову.

будинок ляшка

У власності Ляшка є шість земельних ділянок у Княжичах, що на Київщині, а також квартира, площею майже 100 квадратних метрів, у Києві

Дружина Ляшка Росіта Сайранен володіє земельною ділянкою на 605 квадратних метрів у столиці України. А також дачним будинком у Києві на 296 квадратних метрів та безоплатно користується літньою кухнею у Малій Олександрівці на Київщині на 63 квадратних метри.

Що дивує – так це статки матері Ляшка Любові. Команда програми "Наші гроші з Денисом Бігусом" у своєму розслідуванні виявила, що жінка зі скромною пенсією спромоглась у 2008 році купити 13 земельних ділянок під Києвом, три квартири в серці столиці і трикімнатну квартиру подалі від центру.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

У цьому ж році Любов Ляшко безкоштовно отримала від Вишгородської райдержадміністрації два гектари землі. Які були розбиті на дрібні ділянки і продані під забудову. А у Броварському районі Києва вона є власницею ще шістьох земельних ділянок.

земля ляшко

У 2012 році мати Ляшка придбала три елітних квартири, площею 100 квадратних метрів кожна, у столичній новобудові. За ці об'єкти жінка віддала близько мільйона доларів. Однак через рік вона продала усі три квартири.

Ще 2,4 мільйона гривень Любов Ляшко витратила у 2017 році на купівлю квартири, площею 77 квадратних метрів, і 14-метрове місце для машини.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: