#

У Козинській ОТГ працює молодіжний центр, де дітей вчать створювати сайти

28.01.2021 17:00
У Козинській ОТГ працює молодіжний центр, де дітей вчать створювати сайти
Фото з місця події

Уже декілька місяців у селі Підгірці, яке входить до Козинської ОТГ, працює молодіжний центр

Про це повідомляє інформаційний портал"Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Козинська селищна рада Обухівського району Київської області" у Faсebook.

Молодіжний центр має такі цілі:

  • змістовне дозвілля молоді;
  • сприяння розвитку молодіжної політики у нашій громаді;
  • залучення молоді до здорового способу життя та спорту;
  • неформальна освіта;
  • реалізація молодіжних проектів та ініціатив.

З ініціативи колишнього голови Підгірцівської сільської ради Сергія Кравченка та за сприяння меценатів надано приміщення для молодіжного центру, обладнано комп'ютерний клас і розпочато роботу IT гуртка. Тут підлітки навчаються програмуванню. Заняття проводить Данило Бученков, який навчається у 11 класі Підгірцівської ЗОШ І-ІІІ ст. Проте завдяки своєму таланту і здібностям до програмування, він зумів зацікавити інших та долучатися до занять. Юні програмісти мають досить амбітні плани, вони хочуть навчитися самі розробляти програми, опанувати Web design та створювати сайти.

За словами Лідії Вікторівни, комп’ютерні курси, це лише одна зі складових діяльності молодіжного центру. Відчуваючи підтримку зі сторони адміністрації Козинської ОТГ і розуміння того, що ми робимо важливу справу, це надихає на подальші кроки.

Нагадаємо, що Софія Думітро та Валентина Карасьова, які є вихованками Козинської ДШМ, взяли участь в конкурсі "ID Fest".

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: