#

У Крюківщині для будівництва школи залучать фінансування з бюджетів вищих рівнів

20.09.2020 18:20
У Крюківщині для будівництва школи залучать фінансування з бюджетів вищих рівнів
Фото з мережі Інтернет

Нещодавно сільський голова Крюківщини Андрій Кріпак, мер Вишневого Ілля Діков та депутат Микола Ляшенко провели зустріч із підрядниками, які будують школу в селі Крюківщина

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сайт Вишнівської міської ради.

Будівництво школи розпочалося два роки тому – у вересні 2018 р. Стіни, фасад, дах та вентиляція нового корпусу вже готові. Залишилися, здебільшого, внутрішні роботи та устаткування. Заплановано, що нові приміщення школи будуть вводитися в експлуатацію поступово – в три черги. Перша – це, власно, новий корпус із шкільними кабінетами. Друга – ще один корпус з їдальнею та спортзалом. Третя – реконструкція старої будівлі.

Мер Вишневого, сільський голова та депутат обласної ради домовилися про координацію зусиль для того, щоби залучити до будівництва фінансування з бюджетів вищих рівнів.

Варто зазначити, що цього року Вишневе та Крюківщина об’єднуються в одну територіальну громаду. За новою реформою по децентралізації, громади отримують більше ресурсів та повноважень для вирішення соціальних, інфраструктурних та комунальних питань.

Також нагадаємо, що інвесторка ЖК "Оранддж парк", що звели в селі Крюківщина Києво-Святошинського району, не може отримати свою законну квартири через негативний коментар щодо забудовників у соцмережах.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: