#

У Макарівській ОТГ спіймали п’яного водія ЗАЗ

15.02.2021 18:40
У Макарівській ОТГ спіймали п’яного водія ЗАЗ
Фото з місця події

Учора, 14 лютого, на Макарівщині в селі Небилиця за порушення ПДР зупинили водія автомобіля ЗАЗ

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Патрульна поліція Київської області" у Faсebook.

Під час спілкування працівники поліції помітили в чоловіка явні ознаки алкогольного сп’яніння. Далі порушнику було повідомлено про вилучення посвідчення водія. На що останній почав пропонувати інспекторам неправомірну вигоду аби вони повернули документи. На попередження про кримінальну відповідальність за свої дії, він не реагував. А наполягав на своєму та поклав до службового авто гроші.

На 32-річного громадянина патрульні поліцейські склали адміністративний протокол за ч.1 ст. 130 (Керування в стані сп’яніння або відмова від проходження огляду на стан сп’яніння) та постанову за ч.2 ст.122 (Порушення правил користування зовнішніми освітлювальними приладами) КУпАП. На місце події викликали слідчих, які надалі будуть займатися цією справою.

На кінець наголошується, що пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі караються штрафом від п’ятисот до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк (ст.369 Кримінального Кодексу України).

Нагадаємо, що 15 лютого на трасі Київ-Бориспіль сталася ДТП за участю вантажівки, фури та позашляховика – є постраждалі.

Читати "Моя Київщина" у Telegram