#

У Макарівській ОТГ жителі вирішили заробити грошей на незаконній вирубці лісу

13.03.2021 17:40
У Макарівській ОТГ жителі вирішили заробити грошей на незаконній вирубці лісу
Фото з місця події

Учора, 12 березня, на території Макарівської громади в селі Наливайківка поліцейські затримали чоловіка, який незаконно перевозив деревинну

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Бучанське районне управління поліції ГУНП в Київській області" у Faсebook.

Зауважуться, що під час патрулювання в селі Наливайківка поліцейські помітили невідомого громадянина, який керував транспортним засобом та перевозив лісову продукцію, породи сосна без належних на те документів.

Під час перевірки було встановлено, що місцеві жителі села Наливайківка вирішили у такий спосіб заробити кошти та вивезти дану продукцію з території Державного підприємства "Макарівське лісове господарство" з метою власної наживи.

За даним фактом поліцейські відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.246 (Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання та збут лісу) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає штраф від тисячі до тисячі п'ятсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк, - йдеться у повідомленні.

Вказаний транспортний засіб та лісову продукцію вилучено і доправлено на майданчик тимчасового тримання в селищі Макарів.

Слідчі дії тривають.

Нагадаємо, що КНП "Макарівська центральна районна лікарня" отримала прилад, який транспортує кисневі балони.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: