#

У Макарівському районі може з’явитися завод із виробництва літаків

16.04.2019 16:10
У Макарівському районі може з’явитися завод із виробництва літаків
Фото з мережі Інтернет

У селі Наливайківка Макарівського району можуть розмістити завод із виробництва надлегких літаків

Про це у своєму дописі повідомив голова Макарівської районної ради Олександр Гулак повідомляє "Погляд", передає інформаційний портал "Моя Київщина".

Гулак розповів, що на початку квітня зустрічався з представником ТОВ "АЕРОПРАКТ", де і були обговорені деталі зведення майбутнього виробництва на 8 тис м2, що базуватиметься у селі Наливайківка Макарівського району.

"Наразі виробничі потужності знаходяться у м. Київ. Але в найближчому майбутньому підприємство планує збудувати виробництво на 8 тис. м.кв. у селі Наливайківка Макарівського району. Це колосальні інвестиції на Макарівщину. Адже вже зараз зареєстровано підприємство, яке буде виготовляти літаки у нас в районі! Це нові робочі місця, надходження податків до місцевого бюджету і розвиток інфраструктури сільської місцевості", – написав Олександр Гулак.

Довідково:

ТОВ "АЕРОПРАКТ" – це українське підприємство, яке виробляє надлегкі літаки, засноване в 1991 році. Щороку підприємство виробляє понад 100 літаків, які реалізуються у країни Європи та Сходу.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: