#

У Макарівському районі судять киянина за вбивство чоловіка

31.08.2018 12:33
У Макарівському районі судять киянина за вбивство чоловіка

Сьогодні, 31 серпня, у прокуратурі Київщини повідомили про скерування до суду матеріалів справи стосовно чоловіка, який наніс два ножеві поранення в область серця

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу прокуратури Київської області.

У ході досудового розслідування встановлено, що у квітні поточного року молодик перебував в компанії друзів у лісі в одному із сіл Макарівського району, де між ним та наглядно знайомим хлопцем виник конфлікт.

Під час якого, зловмисник, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, схопив ніж та наніс ним два удари в грудну клітину потерпілому. Від отриманих тілесних ушкоджень 23-річний хлопець помер.

Нагадаємо, що 10 квітня в селі Чорногородка Макарівського району поліція затримала 26-річного киянина, який наніс два проникаючих поранення в область серця місцевому жителю.

За клопотанням прокуратури обвинуваченому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує покарання у виді позбавлення волі строком до 15 років.

За процесуального керівництва Макарівського відділу Києво-Святошинської місцевої прокуратури затверджено та скеровано до суду для розгляду по суті обвинувальний акт відносно 25-річного жителя м. Київ у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: