#

У Макарівському районі закрили нелегальну заправку

05.06.2019 11:15
У Макарівському районі закрили нелегальну заправку
У Макарові демонтували заправку

Сьогодні, 5 червня, у прокуратурі повідомли про закриття газово-дизельної заправки у Макарові, яка функціонувала незаконно

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу прокуратури Київської області.

Так, у ході досудового розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 272 КК України (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) компетентними органами було проведено санкціонований огляд земельної ділянки на в’їзді до Макарова, в ході якоого виявлено діяльність незаконного автомобільного газово-дизельного заправного пункту.

"Підпільна автозаправка здійснювала реалізацію скрапленого газу та дизельного палива без оформлених належним чином дозвільних документів, що засвідчують походження пального, його якість та виробника. Дозвільні документи на виконання робіт підвищеної небезпеки та на використання устаткування для зберігання і реалізації пального також були відсутні", - йдеться у повідомленні.

За результатами проведеного огляду виявлено та вилучено резервуари для зберігання скрапленого газу, насосні станції та автозаправну колонку для відпуску дизельного палива. На даний час до суду готується клопотання про арешт вищевказаного вилученого майна. Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Нагадаємо, що 23 травня у місті Буча було демонтовано газову заправку, яка діяла без жодних дозвільних документів.

 

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: