#

У Макарові розчищають русло річки Здвиж (ФОТО)

12.11.2018 08:18
У Макарові розчищають русло річки Здвиж (ФОТО)

В п’ятницю, 9 листопада, до Макарова з метою огляду стану робіт з очищення русла річки Здвиж приїхала голова Державного агентства водних ресурсів України Ірина Овчаренко

Про це повідомляє "Моя Київщина" із посиланням на сайт Макарівської районної державної адміністрації.   

В рамках візиту пройшла зустріч з головою Макарівської райдержадміністрації Т.Семеновою, головою Макарівської районної ради О.Гулаком, начальником Басейнового управління водних ресурсів середнього Дніпра М.Урупою, першим заступником голови Макарівської райдержадміністрації І.Багінською, заступником голови Макарівської райдержадміністрації І.Рознаєм та представниками підрядного підприємства, з оглядом місць проведення робіт.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

  

На даний час проходить розчищення русла в районі парку культури та відпочинку "Панський", з вирівнюванням берегової лінії та насипанням видобутого ґрунту з дна річки, з метою корегування необхідної висоти берегу. Зокрема, біля замчища рівень берегу піднято на 4 м вздовж пішохідної доріжки. 

Розчищення русла р. Здвиж здійснюється за державні кошти, відповідно до розпорядження Київської обласної ради від 31.08.2018 року № 482 "Про схвалення проекту змін до Обласної цільової програми розвитку водного господарства та екологічного оздоровлення басейну річки Дніпро на період до 2021 року".

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: