#

У Макарові створюють ветеранський хаб (ФОТО)

28.02.2024 15:03
У Макарові створюють ветеранський хаб (ФОТО)
Фото з мережі інтернет

У Макарівській громаді з'явиться ветеранський хаб, який вже починають облаштовувати у приміщенні Будинку культури

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис Макарівського голови Вадима Токаря.

На останній сесії Макарівської селищної ради було виділено кошти в сумі 900 тис. грн на поточний ремонт частини приміщення Будинку культури, де буде облаштовано ветеранський хаб. Найближчим часом в системі Prozorro оголосять відповідний тендер. У Макарівській громаді, окрім того, продовжується пошук джерел фінансування для будівництва реабілітаційно-спортивного комплексу, який поєднає в собі можливість проходження ветеранами повноцінної фізичної та психологічної реабілітації, а також заняття різними видами спорту для всіх, хто бажає.

Ветеранський простір в умовах сьогодення вкрай необхідний для підтримки воїнів, які повертаються додому. Сюди військовослужбовці та ветерани зможуть звернутися за допомогою, консультацією чи порадою, або ж просто завітати, щоб поспілкуватися та обмінятись спогадами. Допомога військовим, ветеранам та членам їх сімей має бути пріоритетом у кожній громаді.

Нагадаємо, що у Макарівській громаді ОСББ отримало грантові кошти на відновлення пошкодженого будинку у межах реалізації Меморандуму між Макарівською селищною радою та ГО "Рада ОСББ Київської області".




Читати "Моя Київщина" у Telegram