#

У Медвині психічно хворий чоловік підпалив банкомат (ФОТО)

03.12.2021 09:00
У Медвині психічно хворий чоловік підпалив банкомат (ФОТО)
Фото з місця подій

У селі Медвин Білоцерківського району поліція встановила палія банку, який перебуває на обліку у лікаря-психіатра в Глевасі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

31-річний місцевий житель підпалив сміттєвий короб для використаних чеків, який попередньо встановив на клавіатурі банкомату. Пожежу вдалося вчасно локалізувати, ніхто не постраждав.

1 грудня ввечері до Білоцерківського районного управління поліції надійшло повідомлення про те, що невідомий чоловік підпалив банкомат. Про це до поліції повідомив власник магазину, в якому і був облаштований банкомат одного із комерційних банків.

На місце події одразу прибули працівники поліції охорони та працівники сектору реагування патрульної поліції міста Тараща.

Поліцейські провели низку оперативно-розшукових заходів та встановили особу правопорушника. Як з’ясувалось, чоловік перебуває на обліку у лікаря-психіатра. У зв'язку із цим правоохоронці одразу викликали на місце події медиків, які згодом і госпіталізували палія до лікарні в селищі Глеваха.

За фактом умисного пошкодження майна слідчі Білоцерківського районного управління поліції розпочали досудове розслідування за ч.2 ст.194 Кримінального кодексу України.



Читати "Моя Київщина" у Facebook