#

У мережі показали люксові апартаменти сім’ї екс-голови Київської ОДА Олександра Горгана (ВІДЕО)

29.11.2018 06:21
У мережі показали люксові апартаменти сім’ї екс-голови Київської ОДА Олександра Горгана (ВІДЕО)
Олександр Горган

Родина екс-голови Київської ОДА Олександра Горгана володіє триповерховим будинком на березі Дніпра, який побудований з порушенням чинного законодавства

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Стопкор".

У 2009 році Вишгородська міська рада виділила під забудову 68 земельних ділянок вздовж узбережжя Дніпра. Проти рішення виділення земельних ділянок тоді проголосувало лише два депутати, одним з яких був Олександр Горган. Та коли він сам очолив Київську обласну адміністрацію – чомусь змінив свої погляди.

Тоді виділення пройшло з порушенням, адже 88 стаття Водного кодексу забороняє зводити будинки ближче 100 м від берега великих річок, а тут відстань складає не більше 20 м.

"Ось чергова забудова, до Дніпра 10 метрів, паркан, особняк триповерховий. І весь масив знає цей будинок, як будинок екс-губернатора Київської області – Горгана. Напевно, оформлений на когось іншого. Тут весь час стояли на той момент службові машини Київської обладміністрації", - розповідає житель садового товариства "Ветеран-3" Дмитро Наумов.

Справді, ці ділянки оформлені не на самого Олександра Горгана, а на його батька – Любомира Васильовича.

"Ділянка знаходиться на березі Дніпра. Дуже вигідне місце розташування. Такі ділянки коштують від двох тисяч доларів і навіть трьох тисяч доларів за сотку", - коментує фахівець із нерухомого майна Андрій Філін.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: