#

У мережі опублікували оновлений рейтинг шкіл Київщини за підсумками ЗНО

24.09.2020 13:00
У мережі опублікували оновлений рейтинг шкіл Київщини за підсумками ЗНО
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 24 вересня, був оприлюднений оновлений список освітніх закладів Київської області, які посіли найвищі місця у рейтингу шкіл України за підсумками ЗНО

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на Університет "КРОК".

Варто сказати, що для укладання рейтингу загальноосвітніх навчальних закладів були використані результати зовнішнього незалежного оцінювання, отримані випускниками шкіл у 2020 році.

Зауважимо, що усі школи ранжовані за рейтинговим балом, який розрахований на підставі середнього значення балів зовнішнього незалежного оцінювання отриманих учасниками тестування з усіх предметів ЗНО та з урахуванням загальної кількості складених тестів випускниками кожної школи.  

Раніше повідомлялося, що лідером цьогорічного рейтингу є Боярський академічний ліцей "Гармонія", який минулого року був на третій позиції.  Однак за оновленими даними перше місце посіло ТОВ «Приватний загальноосвітній навчальний заклад ІІІ ступеня "Ліцей "Міжнародний вимір", друга позиція дісталася КЗ КОР "Фастівський ліцей-інтернат", а третя – Славутицький ліцей Славутицької міськради. Боярська "Гармонія" опинилася на четвертому місці.

Останнє місце в рейтингу посіла Острійківська ЗОШ І-ІІІ ст. Білоцерківського району.

Як розподілилися місця в рейтингу навчальних закладів можна переглянути тут.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: