#

У Миронівці талановиті діти будуть отримувати стипендію

08.12.2020 12:40
У Миронівці талановиті діти будуть отримувати стипендію
Фото з мережі Інтернет

У Миронівці вже другий рік переможці обласних та всеукраїнських етапів олімпіад із різних навчальних предметів та інших конкурсів отримують щомісячні стипендії

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на допис Світлани Корженко у Faсebook.

У повідомленні зазначається, що за підсумками роботи 2019-2020 навчального року стипендіями міського голови відзначено 108 талановитих дітей. У 1-й категорії здійснюється виплата – 320 грн, 2-й – 300 грн, 3-й – 280 грн на загальну суму за рік 393360 грн.

Міський голова Віталій Савенко відзначив і 82 педагогів щомісячними доплатами, які підготували призерів. За підготовку трьох і більше переможців – 450 грн, двох – 430 грн, одного – 410 грн на загальну суму за рік 352840 грн.

Миронівська міська рада спільно з гуманітарним відділом адресують слова подяки педагогам та учням за перемоги та досягнення, які прославляють нашу громаду. Розвинутий інтелект, знання, освіта, вихованість – це ті риси і якості, які потрібні нашому суспільству. Кожен з вас спрямовує частинку знань, умінь, своїх здібностей на те, щоб наша громада і надалі була успішною і сучасною. Ми дякуємо усім наставникам та батькам талановитої молоді. Бажаємо вам нових перемог та звершень,- йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що міський голова Віталій Савенко разом із першим заступником Олександром Шпилем вітали працівників Миронівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (райвійськкомату) з професійним святом – Днем Збройних сил України.

Читати "Моя Київщина" у Facebook