#

У Миронівці відкрили футбольне поле (ФОТО)

08.10.2018 09:12
У Миронівці відкрили футбольне поле (ФОТО)

В четвер, 4 жовтня, у Миронівці урочисто відкрили міні-футбольне поле зі штучним покриттям та майданчик з вуличними тренажерами

Про це повідомляє "Моя Київщина" із посиланням на прес-службу управління фізичної культури і спорту Київської обласної державної адміністрації.

Олександр Любомирович запросив переможців обласних, міжнародних та всеукраїнських  змагань долучитися до перерізання стрічки на честь довгоочікуваного відкриття майданчика, який стане стартом до нових досягнень та перемог. Гості свята оглянули спортивний майданчик та спільно з очільником Київщини розіграли перший м’яч.

Спортивні майданчики такого штибу, а заплановано їх у цьому році аж 18, встановлюються на виконання Київської обласної програми розвитку фізичної культури і спорту «Київщина спортивна» на 2017-2020 роки. Координатором виконання програми виступає Управління фізичної культури і спорту Київської обласної держадміністрації на чолі з керівником Сергієм Тимофєєвим.

Також нагадаємо, що 20 вересня, у селі Денихівка Тетіївського району відбулося відкриття сучасного спортивного комплексу.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

До речі, це не єдина програма розбудови спортивної інфраструктури Київщини. Міні-футбольні поля та майданчики з вуличними тренажерами будуються також в рамках Державної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України». Фінансується будівництво з державного бюджету України та місцевих бюджетів порівну, 50х50. Координатором виконання Держпрограми на території Київської області виступає Управління фізичної культури і спорту Київської обласної держадміністрації на чолі з керівником Сергієм Тимофєєвим.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: