#

У Миронівському ліцеї відкрили новий безпековий простір

16.02.2024 11:30
У Миронівському ліцеї відкрили новий безпековий простір
Фото з місця події

Учора, 15 лютого, у Миронівському академічному ліцеї N3 відбулися урочистості з нагоди відкриття Класу безпеки 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу ДСНС.

Діти з нетерпінням чекали на це і підготували насичені програму для гостей, яких було чимало: рятувальники, поліцейські, представники влади та керівництво соціальних проектів Благодійного фонду "МХП-Громаді", завдяки якому Клас безпеки поповнився безпековими цікавинками та навчальним обладнанням.

До відкриття нового навчального простору діти та вчителі підійшли з неабияким ентузіазмом: було і перерізання символічної стрічки, і підписання Меморандуму між зацікавленими сторонами, і запрошений Пес Патрон, який побажав учнівській молоді натхнення в таких важливих навчаннях з безпеки. Шкільна команда ДЮПР "Круті перці" також долучилася до дійства та продемонструвала свою безпекову презентацію та зголосилася допомагати справжнім рятувальникам проводити навчання з найменшими учнями школи.

Але  на такій веселій ноті прозвучав сигнал Повітряної тривоги: і діти, і дорослі перемістилися в укриття. Але це не стало на заваді другому етапу відкриття Класу безпеки - рятувальники і поліцейські провели для дітей урок безпеки вже у безпечному місці: діти уважно прослухали корисну безпекову інформацію від професіоналів, почерпнули багато корисної інформації та отримали відповіді на свої запитання.

А на останок юні рухівці спільно з рятувальниками провели різноманітні рухливі конкурси для усіх бажаючих, а це не лише учні, а й вчителі.

Нагадаємо, що в Іванівській школі відкрили новий "Клас безпеки".


Читати "Моя Київщина" у Facebook