#

У наступному році стипендію від голови КОДА отримуватимуть 95 учнів

30.12.2020 18:20
У наступному році стипендію від голови КОДА отримуватимуть 95 учнів
Фото з мережі інтернет

Стало відомо, що у 2021 році 95 талановитих учнів з Київщини будуть отримувати стипендію голови КОДА

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу КОДА.

Розпорядження про стипендію голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін підписав ще тиждень тому, 24 грудня. Згідно з цим розпорядженням, стипендія голови КОДА буде виплачуватися 95-ти юним інтелектуалам області за перемогу в заключному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів МАН та обласному етапі Всеукраїнських предметних олімпіад.

Таким чином Київщина дбає про виховання майбутньої творчої та інтелектуальної еліти.

В області розроблено механізми морального і матеріального стимулювання талановитої та обдарованої учнівської молоді, одним з яких є призначення щомісячної стипендії голови Київської обласної державної адміністрації переможцям ІІІ (обласного) і ІV (заключного) етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових навчальних предметів та ІІІ (фінального) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України, – розповіли у пресслужбі.

Нагадаємо, що нещодавно депутати Київської обласної ради затвердили обсяги фінансування для розвитку галузі освіти на 2021рік.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: