#

У навчальних закладах Ірпеня встановили тривожні кнопки (ФОТО)

05.11.2020 13:30
У навчальних закладах Ірпеня встановили тривожні кнопки (ФОТО)
Фото з місця події

У всіх школах, ліцеях, дитсадках Ірпеня, в Центрі позашкільної освіти, в дитячо-юнацькій спортивній школі та в Ірпінському економічному коледжі запрацювали стаціонарні й мобільні пристрої для екстреного виклику групи швидкого реагування "Муніципальної варти"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Муніципальна варта Ірпінської міської ради" у Facebook.

Усього в навчальних закладах — 38 таких "тривожних кнопок". Зокрема, в закладах середньої освіти й у коледжі встановлено 18 пристроїв екстреного виклику, в дошкільних установах — 16, у закладах позашкільної освіти — 4.

Стаціонарні кнопки тривожного виклику знаходяться у відкритому доступі в приміщеннях закладів, також у персоналу є зручна переносна кнопка-брелок, яка повсякчас під рукою. Скористатися ними можна у разі проникнення в приміщення сторонніх агресивних людей, виникнення ситуації, яка може загрожувати здоров’ю та спокою учнів і вчителів, при спробах крадіжки матеріальних цінностей, псування комунального майна та в інших надзвичайних ситуаціях, вказаних на інформаційних табличках під кнопкою. Протягом 5-10 хв на місце виклику прибуде екіпаж групи реагування.

У повідомленні зазначається, що "тривожні кнопки" були встановлені в рамках міської програми "Безпечне місто Ірпінь" задля посилення режиму безпеки в навчальних закладах, адже всі батьки хочуть бути впевненими в тому, що поки їхня дитина знаходиться в навчальному закладі — вона у повній безпеці.

Нагадаємо, що 3 листопада в Ірпені стартував традиційний Мистецький тиждень, приурочений до Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва, який відзначатиметься 9 листопада.



Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: