#

У Нових Петрівцях депутатська фірма нарешті добудує дитячий садочок

01.02.2019 09:12
У Нових Петрівцях депутатська фірма нарешті добудує дитячий садочок
Будівництво дитсадка у Нових Петрівцях

Новопетрівська сільська рада вдруге підписала договір з фірмою депутата Синяківської сільради на будівництво одного і того ж дитсадка

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "KV".

Виявилося, що ціна виконання замовлення становить 68,8 млн гривень. Саме скільки коштує завершення будівництва дитячого садка на 230 місць в Нових Петрівцях. Тендер дістався  компанії ТОВ "АМК Рем-Буд", що належить депутату Синяківської сільради Андрію Куковенко. Повідомляють, що аналогічний договір між цими сторонами був укладений також в 2017 році, але після перерахування 23 млн гривень співпрацю припинили "за згодою сторін", залишивши стіни навчального закладу на зиму без покрівлі.

Згідно з укладеною угодою, підрядник повинен буде закінчити роботи до кінця 2021 року. Виконавець робіт зобов'язується гарантувати їх якість протягом 10 років з дня прийняття їх замовником.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Відзначимо, що Новопетрівська сільська рада вже вдруге укладає договір на будівництво даного дитсадка, і обидва рази - з одним і тим же підрядником. У перший раз договір був підписаний у квітні 2017 року. Його вартість становила 40,3 млн гривень, а роботи планували закінчити до кінця 2020 року. Додаткову угоду про розірвання договору на сайті ProZorro не опублікували, зазначили лише, що співпрацю припинили за згодою сторін, а сума оплати за договором становить 23 млн гривень. Згідно з даними Єдиного веб-порталу використання публічних коштів Edata, підряднику за першим договором було перераховано 8,7 млн ​​гривень. У той же час вже почалося фінансування за другим договором, станом на 23 січня, перераховано 5,7 млн ​​гривень.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: