#

У Переяслав-Хмельницькій ЦРЛ отримали нове обладнання (ФОТО)

18.11.2018 14:39
У Переяслав-Хмельницькій ЦРЛ отримали нове обладнання (ФОТО)

У листопаді поточного року Переяслав-Хмельницька центральна районна лікарня поповнилась новим сучасним обладнанням

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на сторінку Переяслав-Хмельницької районної державної адміністрації у Facebook.

15 листопада 2018 року голова Переяслав-Хмельницької райдержадміністрації Юрій Клименко та голова Переяслав-Хмельницької районної ради Петро Качкалда відвідали комунальне некомерційне підприємство Переяслав-Хмельницької районної ради "Переяслав-Хмельницька центральна районна лікарня". 

В.о. директора Лариса Кузьменчук показала очільникам району нову цифрову пересувну рентгенологічну установку, яку даний заклад отримав по Програмі Київської обласної ради "Здоров’я Київщини 2018-2020 роки". Завдяки новому сучасному обладнанню медичні працівники надаватимуть якісну допомогу населенню, зокрема травмованим у ДТП та надзвичайних ситуаціях.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Також цього дня до комунального некомерційного підприємства "Переяслав-Хмельницька центральна районна лікарня" завітали представники Благодійного фонду "Відродження" Володимира Мунтяна. В якості благодійної допомоги подарували даному закладу медицини багатофункціональні ліжка, візки та інші допоміжні пристрої для транспортування хворих, а також медичний одяг. 

Очільники району щиро подякували представникам фонду "Відродження" за надану допомогу, адже завдяки новому обладнанню покращується якість надання медичних послуг населенню. Це вже не перша допомога, яку надає фонд "Відродження" на території Переяслав-Хмельницького району. Раніше, допомогу від даного фонду отримав Український медико-соціальний центр ветеранів війни, який знаходиться в селі Циблі.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: