#

У Переяслав-Хмельницькому ліцеї-інтернаті "Патріот" нацгвардійці провели профорієнтацію (ФОТО)

19.04.2019 10:59
У Переяслав-Хмельницькому ліцеї-інтернаті "Патріот" нацгвардійці провели профорієнтацію (ФОТО)
Нацгвардійці проводять профорієнтацію

Стало відомо, що в Переяслав-Хмельницькому ліцеї-інтернаті "Патріот", що є підшефним навчальним закладом Міжнародного центру підготовки підрозділів Нацгвардії, відбувся День відкритих дверей

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на прес-службу Переяслав-Хмельницької міської ради.

Традиційно щороку ліцеїсти навчального закладу з посиленою військовою підготовкою зустрічають гостей, щоб продемонструвати свої досягнення та обрати подальше навчання у вишах. Відтак, гвардійці прибули на військовій техніці – мобільному автоклубі з мультимедійним обладнанням та провели профорієнтаційний захід.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Усім присутнім учасниці вокального гуртка дарували українські пісні, красиві танці – хореографічний колектив "Лілея", а показові прийоми бойового мистецтва джиу-джитцу - гурток "Джура". Прикладні види спорту теж були представлені програмою розбірки та збірки автомата, а також показовим виступом рукопашного бою на гімнастичних палицях.

До педагогічного колективу та ліцеїстів звернувся заступник начальника Міжнародного центру по роботі з особовим складом полковник Максим Барилко: "Ваш вклад у військово-патріотичне виховання учнівської молоді неоціненний. Те, що щодня ви навчаєте любити та захищати нашу Батьківщину вернеться вам сторицею. Здоров’я, нових звершень на освітянській ниві вам та мирного неба над головою".

Нагадаємо, що в Ірпінському міському центрі зайнятості влаштували День відкритих дверей.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: