#

У Переяслав-Хмельницькому районі 14-річна дівчина намагалася скоїти самогубство

23.11.2018 13:27
У Переяслав-Хмельницькому районі 14-річна дівчина намагалася скоїти самогубство
Фото з мережі Інтернет

У вівторок, 20 листопада, медики надавали допомогу 14-річній дівчині з Гайшина Переяслав-Хмельницького району, яка намагалася вкоротити собі віку

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Вісник Переяславщини".

За минулий тиждень на службу "103" надійшло 98  екстрених, 11 невідкладних і 5 безпідставних викликів, повідомив заступник головного лікаря Переяслав-Хмельницької станції екстреної медичної допомоги Володимир Чирка. До переяславців медики виїжджали 74 рази, до жителів сіл району – 40.

У суботу, 17 листопада, після 20.00 бригада медиків виїхала у Єрківці до 75-річного жителя цього села, якого побив його сусід. Дідусю діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та гематому лоба. Його було госпіталізовано до неврологічного відділення.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Наступного дня після третьої ночі до цього ж відділення потрапив 18-річний переяславець, якого побили невідомі йому особи в нічному клубу “Адреналін” і він зазнав закритої черепно-мозкової травми та струсу головного мозку.

У вівторок, 20 листопада, о 16.29 на службу ЕМД надійшов виклик про допомогу 14-річній дівчині із Гайшина, яка хотіла покінчити із життям і наковталася різних пігулок. Її було транспортовано до реанімаційного відділення.

Наступного дня під час сімейної сварки побилося подружжя. 58-річну жінку та 76-річного чоловіка було доставлено до травмпункту із забійними ранами голів.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: