#

У Переяслав-Хмельницькому районі організували майстер-клас для гідів Києва

19.04.2019 08:28
У Переяслав-Хмельницькому районі організували майстер-клас для гідів Києва
У Переяслав-Хмельницькому районі організували майстер-клас для гідів Києва

Стало відомо, що в середу,17 квітня, на Переяславщині уже вдруге пройшов майстер-клас для гідів із Києва

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на Переяслав-Хмельницьку районну державну адміністрацію.

Таке навчання маршрутами "Україна-1187" та "Незвідана Переяславщина" провів їх автор, представник громадської ініціативи "Корінь нації",  методист з питань розвитку туризму РБК —Микола Богатир. Організував поїздку з Києва Микола Іщенко,  житель столичного міста, який розглядає можливість своєї туристичної діяльності у тому числі на Переяславщині, в ролі гіда та водія.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Подібні ознайомчі тури і майстер-класи для екскурсоводів, гідів, представників туристичних фірм, місцевої влади, а також ЗМІ можуть огранізовуватись додатково, якщо сторона ініціатор забезпечить транспорт. Все інше—абсолютно безкоштовно (у тому числі майстер—класи), для вас організує громадська ініціатива "Корінь нації", Переяслав—Хмельницька райдержадміністрація та Туристично—ініормаційний центр "Переяслав". Варто зазначити, що комплексна одноденна екскурсія музеями Переяслава у поєднанні з двома маршрутами "Україна-1187" та "Незвідана Переяславщина" буде особливо цікавим форматом не лише для дорослих, але і дитячих груп.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: