#

У Переяслав-Хмельницькому районі провели правопросвітницький проект

09.05.2019 12:08
 У Переяслав-Хмельницькому районі провели правопросвітницький проект
У Переяслав-Хмельницькому районі провели правопросвітницький проект

У вівторок, 7 травня, в Переяслав-Хмельницькій міській раді та Гайшинській сільській раді у рамках проведення правопросвітницького проекту "Я маю право!", відбулися прийоми громадян мобільною точкою доступу з надання безоплатної правової допомоги

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на офіційний сайт Переяслав-Хмельницької міської ради та виконавчого комітету.  

В роботі прийому взяв участь головний спеціаліст – юрисконсульт Переяслав – Хмельницького об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області Артур Шпанюк.

Прийом громадян проводили: начальник Переяслав – Хмельницького міськрайонного відділу ДВС ГТУЮ у Київській області Григорій Соколов, начальник відділу "Переяслав – Хмельницьке бюро правової допомоги" Броварського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олександр Задорожній, головний спеціаліст Переяслав – Хмельницького міськрайонного відділу ДРАЦС ГТУЮ у Київській області Наталія Хондошко, завідувач Переяслав – Хмельницькою районною державною нотаріальною конторою Ярослав Коляденко.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

В ході спільного прийому безоплатну правову допомогу отримали 6 громадян з питань спадкового, сімейного, адміністративного, житлового та договірного права та питаннями, які стосувались права на пенсію.

Також нагадаємо, що подружня пара започаткувала в Переяслав-Хмельницькому традицію вшанування полеглих захисників України – воїнів АТО та ООС у день весілля.

Всі присутні на зустрічі отримали інформаційні буклети "Я маю право!"

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: