#

У Переяславі через неявку депутатів зірвалася позачергова сесія

11.09.2018 14:31
У Переяславі через неявку депутатів зірвалася позачергова сесія

Сьогодні, 11 вересня, не відбулася позачергова 23 сесія Переяслав-Хмельницької районної ради

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Вісник Переяславщини".

Із 34 чинних депутатів на пленарне засідання прибуло всього дев’ять, а також  голова райради Петро Качкалда та заступник голови Іван Бугаєнко. Відтак для кворуму 11 осіб замало.

Як пояснив таку явку голова ради, мовляв, зараз такий період, що хтось із депутатів у відпустці, хтось на морях, хтось на роботі чи в суді. Зазначив, що доведеться перенести сесію (дата буде оголошена пізніше), і це не є великою проблемою. Буде час депутатам іще порадитися щодо складу конкурсної комісії.

Позачергове зібрання депутатів було призначене заради ухвалення важливих для просування медичної реформи і власне повноцінної роботи медзакладів району рішень. Йдеться про затвердження персонального складу двох конкурсних комісій з визначення директорів уже реформованих із бюджетних у комунальні некомерційні підприємства – центральна районна лікарня та центр первинної медико-санітарної допомоги. На сайті районної ради оприлюдненні проекти таких рішень із прізвищами членів комісій. У кожній по 13 осіб: семеро з числа працівників апарату ради та депутатів, по три представники трудового колективу кожного закладу та від громадських організацій. З їх числа обиратимуть керівний склад кожної комісії. Восьмеро осіб працюватимуть одночасно в обох комісіях.

Відтермінування сесійного затвердження цих комісій відповідно затягує і процес проведення конкурсу та призначення керівників лікувальних закладів.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: