#

У Переяславі до приїзду губернатора Терещука на встигли замінити рвані матраци у районній лікарні (ФОТО)

28.11.2018 14:12
У Переяславі до приїзду губернатора Терещука на встигли замінити рвані матраци у районній лікарні (ФОТО)
Олександр Терещук

Вчора, 27 листопада, голова Київської ОДА Олександр Терещук відвідав Переяслав-Хмельницьку ЦРЛ, де побачив, що хворі лікуються у жахливих умовах

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ Київської ОДА.

Під час свого візиту голова Київської адміністрації поспілкувався із громадськістю щодо якості надання медичних послуг. Окрім того, Олександр Терещук особисто перевірив якість роботи медичного персоналу, стан приміщень та їхню доступність для осіб з обмеженими можливостями, наявність ліків у аптеці, яка знаходиться території районної лікарні.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Олександр Терещук висловив своє обурення якістю обслуговування в лікарні та відсутністю безкоштовного інсуліну, який має надаватися згідно державних програм.

"Кошти на інсулін з бюджету виділено, а інсуліну нема! На білизну для лікарні гроші виділено – білизни нема, матраци розірвані, умови в яких знаходяться хворі – просто жахливі. То майте совість! Ви сидите в зручних кабінетах. Вам там добре. А ви подивіться на людей!", – звернувся до присутніх чиновників голова облдержадміністрації.

Нагадаємо, що голова Київської ОДА Терещук провів виїзну нараду в Переяслав-Хмельницькому районі, де перевірив роботу місцевих чиновників та працівників соціальної сфери.

Варто додати, що 20 листопада у Переяславі конкурсна комісія обрала директором комунального некомерційного підприємства районної ради "Переяслав-Хмельницька ЦРЛ" Ларису Кузьменчук.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: