#

У Переяславі-Хмельницькому з Днем матері привітали мам загиблих воїнів АТО (ФОТО)

11.05.2019 13:34
У Переяславі-Хмельницькому з Днем матері привітали мам загиблих воїнів АТО (ФОТО)
Привітання з Днем матері

Сьогодні, 11 травня, у Переяславі-Хмельницькому зі святом Дня матері привітали жінок, чиї сини загинули під час неоголошеної війни протягом останніх років

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на прес-службу Переяслав-Хмельницької міської ради.

Аби подякувати жінкам за виховання Героїв, які стали гордістю України та рідного міста, додому до Уляни Гриченко та Катерини Страдної завітали заступник міського голови Валентина Губенко, голова міської ради ветеранів війни та праці Єлизавета Миздренко та начальник служби у справах дітей та сім’ї Катерина Лой.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Заступник міського голови вручила обом жінкам квіти та пам’ятні подарунки. Валентина Валеріївна висловила подяку обом жінкам за їх жертовність, стійкість і патріотизм, а також величезну силу духу, завдяки якій вони змогли підтримати рішення своїх синів боротися з агресором: "За кожним солдатом, кожним офіцером, кожним українським воїном стоять водночас сильна і тендітна жінка – мама, яка його ростила. Вона, незважаючи на біль, тривогу і розлуку, зрозуміла його вибір і благословила на цю війну. А зробити це може лише героїчна жінка…"

Нагадаємо, що у поліції Київщини повідомили про самогубство ветерана АТО з села Чупира Білоцерківського району, який підірвався на гранаті.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: