#

У Переяславі новий магазин "АТБ" принесе 1,5 млн грн у міський бюджет

27.11.2018 10:23
У Переяславі новий магазин "АТБ" принесе 1,5 млн грн у міський бюджет
Фото з мережі Інтернет

Представники "АТБ" обіцяють міській владі, що новий магазин у Переяслав-Хмельницькому забезпечить для жителів близько 50 нових робочих місць та повнить міський бюджет

Про це повідомляє "Моя Київщина" із посиланням на "Вісник Переяславщини".

Неодноразово на засіданнях виконкомів Переяслав-Хмельницької міської ради (Київська область) виноситься питання, що стосується побудови на вул. Покровській нового магазину торгівельної мережі АТБ. Забудовникам перешкоджає те, що відповідно до раніше прийнятого рішення вони б мали розробляти детальний план території, що виходить далеко за межі, власне, їхнього об’єкту. Тому вони просили зменшити цю територію до прийнятних меж. На останньому засіданні члени виконкому пішли на зустріч і внесли зміни до свого попереднього рішення.

Представники АТБ повідомляють, кожен відстрочений у цій справі місяць – це близько 250 тис грн втрат для міського бюджету від різноманітних податків.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Також зазначають, що в новому магазині планується відкрити до 50 нових робочих місць.

За попередніми оцінками, вартість усього проекту може скласти 22-25 млн грн, а до міського бюджету за пайову участь може надійти від нього 1,5 млн грн. Початок робіт вже безпосередньо на будівельному майданчику планується на весні наступного року з настанням сприятливих погодних умов. Спорудження об’єкту повинно зайняти 5-6 місяців.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: