#

У Переяславському Центрі надання соціальних послуг спалахнув коронавірус (ФОТО)

19.10.2020 11:05
У Переяславському Центрі надання соціальних послуг спалахнув коронавірус (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

У Переяславі зареєстрували спалах коронавірусної інфекції в Центрі надання соціальних послуг та соціальної інтеграції

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "КОДА".

 Серед хворих – і працівники закладу, і підопічні.

Згідно з офіційними даними обласного лабораторного центру, позитивні результати ПЛР-тестування підтвердили інфікування у 18 співробітників центру (14% від загальної кількості). При цьому семеро з них – медичні працівники стаціонару психоневрологічного профілю (вулиця Шевченка, 2), а троє – стаціонару геріатричного профілю (вул. Петропавлівська, 123).

17 інфікованих працівників перебувають на амбулаторному лікуванні. Одну пацієнтку з ускладненнями госпіталізували до Переяслав-Хмельницької ЦРЛ, – розповів Василь Володін.

Також коронавірус зареєстрували в 29 підопічних центру (20,7% від загальної кількості). Одна хвора перебувала в реанімаційному відділенні районної лікарні, проте померла через ускладнення.

Щоб мінімізувати ризики поширення COVID-19 і не допустити подальшого інфікування працівників і пацієнтів, у закладі запроваджені посилені протиепідемічні заходи. У приміщеннях центру проводиться ретельна дезінфекція, а контактні особи проходять обстеження методом ПЛР, – деталізував голова обласної державної адміністрації.

Нагадаємо, що 13 жовтня завідувачка інфекційного відділення Переяславської ЦРЛ Ольга Рондзіста розмістила допис, у якому йдеться про пошук волонтерів для лікарні.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: