#

У Петропавлівській Борщагівці п’яний будівельник погрожував фізичною розправою жінці та її сину

29.04.2021 11:55
У Петропавлівській Борщагівці п’яний будівельник погрожував фізичною розправою жінці та її сину
Фото з місця події

Учора, 28 квітня, у Петропавлівській Борщаівці затримали будівельника, який у стані алкогольного сп’яніння погрожував фізичною розправою жінці та її сину

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

Екіпаж патрульних прибув на місце виклику. 62-річна жінка пояснила, що у неї працює в будинку будівельник-різнороб, час від часу він вживає алкоголь. Проте цього разу 36-річний чоловік, окрім алкогольного сп'яніння, дозволив собі грубо спілкуватися з жінкою та її сином.

Поява працівників поліції ще більше розсердила чоловіка. Правопорушник продовжував вживати алкоголь та нецензурно вигукувати до патрульних та інших громадян.

Щоб зупинити правопорушення, інспектори вирішили доставити чоловіка у відділок поліції.

Як результат цієї поведінки, чоловік отримав цілу низку адмінматеріалів: протокол за ст. 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського), ст. 173 (Дрібне хуліганство) та ч. 1 ст. 44-3 (Порушення правил карантину людей), також постанова за ч. 1 ст. 178 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях) КУпАП.

Нагадаємо, що у селі Петропавлівська Борщагівка чоловік нібито спалив чотири автомобілі, оскільки ревнував свою кохану до іншого чоловіка.

Читати "Моя Київщина" у Facebook