#

У Петропавлівській Борщагівці п’яний водій облаяв поліцейських, а потім запропонував хабар

04.10.2022 08:45
У Петропавлівській Борщагівці п’яний водій облаяв поліцейських, а потім запропонував хабар
Фото з мережі Інтернет

У неділю, 2 жовтня, у Петропавлівській Борщагівці інспектори зупинили авто Peugeot 301, керманич якого почав нецензурно лаятися та відмовився надати на перевірку документи

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

Водій відмовився надати на перевірку поліцейським документи та спробував поїхати з місця зупинки. Тоді патрульні затримали чоловіка. Далі, під час спілкування з керманичем, інспектори виявили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Після того, як патрульні повідомили, що складатимуть на водія адмінматеріали, чоловік запропонував їм неправомірну вигоду. Поліцейські попередили його про кримінальну відповідальність, але він продовжив наполягати на своєму.

Тож патрульні склали на водія протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп‘яніння), ст. 173 (Перебування у п‘яному вигляді в громадському місці та порушення громадського порядку) та ст. 185 (Злісна непокора законній вимозі поліцейського) КУпАП. Чоловіка передали слідчим.

Нагадаємо, що поліція Київщини долучилась до забезпечення правопорядку під час паломництва хасидів на Черкащині.

Читати "Моя Київщина" у Facebook