#

У підпалі автівки журналістів у Броварах підозрюються четверо осіб, - Арсен Аваков

26.08.2020 19:48
У підпалі автівки журналістів у Броварах підозрюються четверо осіб, - Арсен Аваков
Фото з місця події

Сьогодні, 26 серпня, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив про затримання ще одного підозрюваного в підпалі автомобіля "Схем" у Броварах

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на Міністерство внутрішніх справ України.

Варто нагадати, що автомобіль, який належить співробітнику програми розслідувань "Схеми" Борису Мазуру, підпалили вночі біля будинку чоловіка. Пізніше головна редакторка програми Наталія Седлецька заявила, що підозрює у підпалі проросійського політика Андрія Портнова.

Сьогодні, 26 серпня, поліцейські затримали чоловіка, який підозрюється у підпалі автівки. Згодом на зустрічі з головним редактором Радіо Свобода Інною Кузнецовою та адвокатом Оксаною Максименюк міністр внутрішніх справ Арсен Аваков розповів про перебіг розслідування підпалу автомобіля. За його словами, слідством встановлено 4 особи причетних до підпалу, двох вже затримано, двох буде оголошено в розшук.

На зустрічі також були присутні заступник міністра Антон Геращенко, перший заступник голови Нацполіції Євген Коваль, начальник департаменту карного розшуку Нацполіції Вадим Дзюбинський та директор департаменту комунікації МВС Артем Шевченко. 

Читати "Моя Київщина" у Telegram