#

У поліції активізували пошуки зниклого студента Немішаївського коледжу (ФОТО)

20.06.2019 16:45
У поліції активізували пошуки зниклого студента Немішаївського коледжу (ФОТО)
Пошуки Юрія Гальченка тривають

Т.в.о. керівника поліції Київської області Андрій Нєбитов прийняв рішення провести широкомасштабні пошуки зниклого у квітні студента Немішаїського агротехнічного коледжу Юрія Гальченка

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу Національної поліції у Київській області, попередні спроби працівників місцевого відділу поліції знайти хлопця не дали результатів.

"До встановлення місця перебування зниклого студента у Бородянському районі було задіяно не лише поліцейських, а й Нацгвардію, підрозділи ДСНС, водолазну службу, а також кінологів зі службовими собаками та місцеву громаду. Територію, де хлопець ймовірно міг би перебувати, поділили на відповідні квадрати. Їх обстежували пошукові групи. Водолази перевіряли каскади озер. Загалом було залучено більш як 100 осіб", - йдеться у повідомленні.

У повідомленні йдеться, що зник 20-річний студент після відпочинку у компанії хлопців з агротехнічного коледжу. Молоді люди проводили дозвілля неподалік озера, розташованого на території цього навчального закладу.

Правоохоронці з’ясували, що компанія розійшлася, а зниклий залишився, відмовившись їхати разом з усіма до гуртожитку. За 20 хвилин потому він останній раз вийшов на зв’язок і зник.

По факту було відкрито провадження за ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Пошуки тривають.

Нагадаємо, що перед зникненням студент агротехнічного коледжу Юрій Гальченко побився з однолітками, з якими відпочивав біля озера.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: