#

У Поліській громаді триває ремонт школи

07.09.2021 14:40
У Поліській громаді триває ремонт школи
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що у селі Вовчків Поліської громади у межах програми "Велике будівництво" триває капітальний ремонт школи

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Київської ОДА, це 7 вересня розповів очільник Київської облдержадміністрації Василь Володін.

Василь Володін зауважив:

Активно вдосконалюємо освітню інфраструктуру на Київщині й особливу увагу приділяємо модернізації навчальних закладів. Прагнемо до того, щоб комфортні умови для учнів регіону були скрізь – і в селах, і в містах. Проведення капремонту у Вовчкові – одне з підтверджень цьому. Тим більше, що на базі навчально-виховного об’єднання в селі функціонують і школа, і дитсадок, і пришкільний інтернат для дітей із малозабезпечених і неблагонадійних сімей, а також дітей-сиріт та напівсиріт.

Розповідається, що у будівлі освітнього закладу замінили вже вікна та двері. Зараз будівельники роботи на об’єкті продовжують. Вони працюють над утепленням фасаду, влаштуванням зовнішніх мереж опалення, а також влаштуванням нової покрівлі.

Капітальний ремонт планують завершити до кінця цього року. Загальна вартість проєкту складає 11,7 млн грн.

Нагадаємо, що у місті Буча відбувся перший регіональний форум щодо реалізації реформи шкільного харчування в Україні, який ініціювала перша леді Олена Зеленська.

Читати "Моя Київщина" у Facebook