#

У Поліській ТГ поліцейські перевірили сім’ї, які опинилися у складних життєвих обставинах (ФОТО)

11.02.2022 18:55
У Поліській ТГ поліцейські перевірили сім’ї, які опинилися у складних життєвих обставинах (ФОТО)
Фото з місця подій

Правоохоронці спільно із представниками служби у справах дітей Поліської селищної ради відвідали сім’ї, які опинилися у складних життєвих обставинах

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Вишгородське районне управління поліції" у Facebook.

Старший інспектор ювенальної превенції відділення поліції №1 (смт Іванків) Вишгородського РУП перевірила чи виконують батьки свої обов’язки щодо виховання дітей та провела виховні бесіди.

Окрім того, поліцейська звернула увагу батьків на зовнішній вигляд неповнолітніх та умови проживання сім'ї. Інспектор попередила дорослих про настання адміністративної та кримінальної відповідальності за невиконання обов’язків по догляду за дитиною.

Поліцейська закликала батьків бути уважними, відповідальними та приділяти більше уваги своїм дітям.  Також вона вручила дітям солодкі подарунки.

Нагадаємо, що рятувальникам Вишгородського району надали нове спорядження у вигляді двох комплектів рятувальних саней та гідротермокостюмів.




Читати "Моя Київщина" у Telegram