#

У Пристоличній громаді школярів планують повернути за парти

15.04.2021 19:58
У Пристоличній громаді школярів планують повернути за парти
Фото з мережі Інтернет

Головний лікар Щасливської медамбулаторії ЗПСМ Анастасія Покозацька розповіла про захворюваність на коронавірус у громаді

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сайт Пристоличної ОТГ.

Вона оповістила про загальну кількість дітей, які нині хворіють на COVID-19 у селі Щасливе, де найбільше інфікованого населення, порівнюючи з іншими селами ОТГ і району:

Станом на 14 квітня підтверджені випадки COVID-19 у 15 учнів середньої та старшої школи, 5 – у початковій школі, також інфікувалися 4 дитини дошкільного віку.

Також зазначається, що за інформацією Управління гуманітарного розвитку та охорони здоров’я, нині немає підтверджених випадків ковід серед учнів 1- 4 класів у Великоолександрівській і Дударківській ЗОШ.

Начальник гуманітарного розвитку та охорони здоров’я Управління Андрій Хоменко сказав:

Є наміри відновити навчання офлайн для 1-4 класів у Щасливському НВК  із 19 квітня. Також очну форму навчання продовжать Великоолександрівська і Дударківська ЗОШ із початку наступного робочого тижня. Від ідеї повернути за парти школярів 5-11 класів у двох школах ОТГ, де епідемічна ситуація дозволяє це зробити, ми відмовилися, оскільки в області діють жорсткі карантинні заходи до 23 квітня.

Нагадаємо, що 10 квітня у Пристоличній ОТГ відбулося прибирання, до якого долучилися спортсмени.

Читати "Моя Київщина" у Telegram