#

У приватному таборі цивільної дружини Януковича отруїлися діти

03.07.2018 14:28
У приватному таборі цивільної дружини Януковича отруїлися діти

Сьогодні, 3 липня, прокуратури Київщини відкрила кримінальне провадження за фактом масового отруєння дітей у приватному дитячому таборі "Славутич"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу прокуратури Київської області.

Установлено, що в понеділок, 2 липня поточного року, 11 вихованців  спортивної дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з художньої гімнастики СДЮШОР "Школа Дерюгіних" звернулись до медпункту санаторію зі скаргами на розлад травлення, слабкість та головний біль

Крім того, до реанімаційного відділення КЗ "Переяслав-Хмельницька ЦРЛ" доставлено ще одну 8-річну дівчинку, яка наразі у тяжкому стані.

На даний час вживаються всі необхідні заходи для встановлення причин масового отруєння дітей та притягнення винних у цьому осіб до відповідальності.

Слід додати, що в провадженні господарських судів розглядаються справи за позовами прокуратури Київської області щодо повернення майна дитячого табора "Славутич" у державну власність. Прокуратурою Київської області встановлено, що товариство, яке орендує державне майно незаконно провело його реконструкцію та безпідставно оформило право власності на дитячий табір.

Прокуратурою Київської області невідкладно відреаговано на масове отруєння 12 дітей в дитячому оздоровчому таборі санаторного типу "Славутич", за вказаним фактом внесено відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням) КК України.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: