#

У Рокитному гроші, які отримали від здачі макулатури, спрямують на ЗСУ

24.02.2023 15:00
У Рокитному гроші, які отримали від здачі макулатури, спрямують на ЗСУ
Фото з місця події

Із 30 січня поточного року в будинках культури селища Рокитне було оголошено збір макулатури

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Рокитнянської ОТГ, кошти  від здачі макулатури буде використано для закупівлі найнеобхідніших військових пристроїв, техніки, військового спецобмундирування тощо.

Зауважується, що цього тижня  від здачі макулатури отримали 2740 гривень, які у подальшому будуть спрямовані на потреби воїнів Збройних Сил України. До збору макулатури активно долучилися заклади культури (бібліотеки, будинки культури) та заклади освіти нашої громади.

У дописі зауважується наступне:

Звертаємось до жителів громади не викидати паперового сміття як непотріб, а перебрати свої книжкові полиці та збирати на утилізацію ворожу літературу: російськомовні книги пропагандистського характеру, ідеологічні чи надруковані за часів СРСР. Збирайте, здавайте, підтримуйте українську армію, аби якомога швидше вже прийшла до нас довгоочікувана перемога та настав мир на нашій землі!

Нагадаємо, що поліція Київщини та рок-гурт "Е.К.А" присвятили кліп мужньому спротиву загарбникам та порятунку громадян від окупантів.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: