#

У Рокитному розподілили путівки для оздоровлення дітей

24.06.2021 21:35
У Рокитному розподілили путівки для оздоровлення дітей
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 24 червня, у Рокитному відбулося засідання робочої групи по розподілу путівок для оздоровлення та відпочинку дітей

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на  сайт Рокитнянської ОТГ.

Відкриваючи засідання  селищний голова наголосив, що питання оздоровлення дітей стоїть на особливому контролі і до нього усім потрібно віднестися з відповідальністю.

Питання, що розглядалися стосувалися організації направлення дітей пільгових категорій на оздоровлення та відпочинок протягом літнього періоду 2021 року за рахунок коштів місцевого бюджетів.

Голова робочої групи Олександр Конопчук зауважив, що перевагу при розподілі путівок необхідно приділяти наступним категоріям: дітям-сиротам та позбавленим батьківського піклування, дітям, які перебувають в складних життєвих обставинах, дітям з інвалідністю, дітям, батьки яких є учасниками бойових дій в зоні АТО/ООС, дітям з багатодітних сімей, дітям, які перебувають на Д-обліку. 

Одноголосним рішенням члени робочої групи затвердили список дітей, які візьмуть участь у оздоровчій кампанії та поїдуть цікаво і змістовно проводити своє дозвілля. Розподілено 72 путівки, з них: 31 до м. Скадовськ та 41 до Івано-Франківської області (Прикарпаття).

Наприкінці засідання заступник селищного голови Конопчук подякував всім службам громади, які опікуються питанням оздоровлення дітей. У засіданні взяли участь старости сіл.

Нагадаємо, що 17 червня у Рокитному оглянули хід робіт над безкоштовними водорозбірними пунктами.

Читати "Моя Київщина" у Telegram