#

У Романівці встановили камеру фіксації правопорушень дорожнього руху (ВІДЕО)

19.03.2021 15:50
У Романівці встановили камеру фіксації правопорушень дорожнього руху (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

У мікрорайоні Ірпеня Романівка відбулося тестування камери фіксації правопорушень дорожнього руху

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "ITV".

Зазначимо, що це тестова версія багатофункціональної відеокамери від технологічної компанії "Юніотех". Вона не пропускає жодного правопорушення на дорозі. Фіксує час, номер і швидкість автомобіля.

Швидкісний режим визначається абсолютно точно за допомогою двох каналів, це – за допомогою радара, який встановлений на комплексі, і також за допомогою відео потоку, – зазначив директор ТОВ "Юніотех" Микола Василишин.

Варто додати, що лише за минулу добу камера зафіксувала понад сім із половиною тисяч різних порушень правил дорожнього руху. Мікрорайон Романівка є особливо проблемною зоною. За статистикою, саме тут найчастіше трапляються аварії.

Робота камери та попереджувальний знак мають зменшити кількість дорожніх правопорушень в місті.  Зараз ця камера працює у тестовому режимі. Місто отримало її безкоштовно. На перспективу –  такі пристрої можуть бути встановлені ще в кількох районах Ірпеня. Все буде залежати від результатів тестування.

Нагадаємо, що дитячий омбудсмен Микола Кулеба звернувся в правоохоронні органи через скандал навколо відносин і відвертих постів восьмирічної Мілани Маханець і 13-річного блогера Паші Пая.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: