#

Заплуталися в пріоритетах: у розбомбленому рашистами Ірпені висаджують декоративні дерева (ФОТО, ВІДЕО)

28.07.2022 10:19
Заплуталися в пріоритетах: у розбомбленому рашистами Ірпені висаджують декоративні дерева (ФОТО, ВІДЕО)
Фото з місця подій

Напередодні Дня Української Державності на ірпінській набережній висадили молоді декоративні дерева, замість тих, що постраждали від ворожих обстрілів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на ITV.   

Відучора ірпінську набережну прикрашають молоді декоративні катальпи та платани. Таке озеленення є спільною ініціативою місцевих депутатів і військових Управління державної охорони.

Начальник Управління державної охорони України Сергій Рудь упевнений, що кожна людина в своєму житті повинна посадити дерево, виростити дитину та побудувати будинок:

Я думаю, що хто має сім’ї – дітей виховує, дерева ми посадили, і після нашої Перемоги (а вона обов’язково буде!) ми будемо відбудовувати нашу незалежну Україну, місто Ірпінь не є винятком.

Катальпи та платани передали працівники КП "Управління благоустрою міста" та "Київзеленбуду". Дерева з екзотичними назвами непримхливі в догляді та стійкі до морозів. Організатори кажуть, що ця акція – лише початок.

За словами депутата Ірпінської міської ради Олександра Пащинського, першочерговим завданням, щоб після воєнних дій Ірпінь все-таки ожив, відбудувався. 

Нагадаємо, що екологічне підприємство пропонує безкоштовний вивіз віконного скла в Ірпені, Бучі, Гостомелі та Ворзелі.


Читати "Моя Київщина" у Facebook