#

У Ржищеві чоловік підпалив будинок колишньої коханої заради помсти

15.02.2019 10:29
У Ржищеві чоловік підпалив будинок колишньої коханої заради помсти
Пожежа у Ржищеві

Стало відомо, що 53-річний житель підпалив оселю своєї колишньої коханої заради помсти, через те що вона почала зловживати алкоголем

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на Національну поліцію Київської області.

Місяць тому саме оковита стала причиною розриву їхніх стосунків.  

Варто зазначити, що інформаційний портал "Моя Київщина" повідомляв про пожежу в Ржищеві по вулиці Зоряна, що сталася 13 лютого. 

Повідомлення про пожежу приватного будинку у Ржищеві надійшло від небайдужих сусідів. Рятувальники швидко локалізували та погасили вогонь. Однак полум’ям знищено покрівлю та речі домашнього вжитку.

Працівники поліції затримали палія у порядку ст. 208 КПК України. Ним виявився 53-річний місцевий житель. Він зізнався у скоєному і надав правдиві покази.

Працівники поліції відновили події того дня. Чоловік упродовж дня вживав алкоголь, а потім пішов до будинку своєї співмешканки, якої на той час не було дома. Там він сірниками підпалив фіранки на вікні, після чого пішов собі геть.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Як з’ясувалось, кілька днів тому до поліції надійшла заява від 46-річної жінки, господині  спаленого будинку про те, що її побив колишній співмешканець і погрожував підпалити будинок. За фактом побиття жінки було відкрито кримінальне провадження за ч.1  ст. 125 Кримінального кодексу України.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо оголошення підозри чоловікові. Міру запобіжного заходу для нього обере суд.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: