#

У Ржищеві попрощаються із загиблими від атаки російських дронів

24.03.2023 09:35
У Ржищеві попрощаються із загиблими від атаки російських дронів
Загиблі Наталія Нетреба та Наталія Піпченко

Сьогодні, 24 березня, у Ржищеві відбудеться прощання із двома працівницями ДНЗ "Ржищівський професійний ліцей", які загинули вночі 22 березня внаслідок влучання ворожих безпілотників у гуртожиток

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Ржищівський міськвиконком" у Facebook.

Черговий акт тероризму росії у ту ніч обірвав життя чергових по гуртожитку Наталії Нетреби та Наталії Піпченко.

Церемонія прощання з Наталією Нетребою відбудеться о 12:00 у місті Ржищеві на вулиці Садова, 10. Із Наталією Піпченко прощатимуться о 14:00 у Свято-Троїцькому храмі міста Ржищева.

Поховають загиблих на центральному кладовищі.

Ще одного загиблого внаслідок обстрілу – водія швидкої Сергія Медведенка, поховали вчора, 23 березня, у Кагарлику. Чоловікові було 38 років. У нього залишилися двоє неповнолітніх дітей.

Зауважимо, що після удару безпілотниками по гуртожитку екіпаж екстреної медичної допомоги, у якому Сергій Медведенко працював водієм, першим прибув на місце трагедії. Проте окупанти знову завдали ударів по гуртожитку. Сергій загинув під час них.

Нагадаємо, що рятувальники виявили тіла дев'ятьох загиблих на місці розбору завалів на території Ржищівського професійного ліцею.

Читати "Моя Київщина" у Facebook