#

У Ржищівській громаді всі медичні послуги можна буде отримати в одному закладі

25.02.2021 20:40
У Ржищівській громаді всі медичні послуги можна буде отримати в одному закладі
Фото з мережі інтернет

Ржищівський міськвиконком постановив, що всі медичні послуги, які надавалися жителям Ржищівської громади, буде здійснювати один заклад

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Ржищівський міськвиконком" у Facebook.

На сесії Ржищівської міської ради депутати підтримали рішення про приєднання КНП "Ржищівська міська лікарня" до КНП "Ржищівський міський центр первинної медико-санітарної допомоги".

Усі медичні послуги, які надавалися ПМСД, лікарнею, ФАПами та амбулаторіями, буде надавати один заклад ‒ "Ржищівський міський центр первинної медико-санітарної допомоги".

Послуги терапевтичного відділення, дитячого відділення, травматологічного відділення, вузьких спеціалістів поліклініки, клінічно-діагностичного напрямку та інші будуть надаватися в структурі ПМСД. Послуги в нічний час будуть надаватися без змін.

Нагадаємо, що прокурори Києво-Святошинської місцевої прокуратури підтримали публічне обвинувачення 53-річної мешканки села Катюжанка, яка позбавила життя свого співмешканця.

Читати "Моя Київщина" у Telegram