#

У селі під Києвом на тиждень відключили газопостачання

28.05.2019 11:23
У селі під Києвом на тиждень відключили газопостачання
Фото з мережі Інтернет

У селі Лютіж Вишгородського району співробітники Київоблгазу відключили постачання газу у зв’язку із підключенням нового газопроводу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Київоблгазу" у Facebook.

"У зв'язку з підключенням новозбудованого газопроводу низького тиску до діючого планується тимчасове припинення газопостачання з 8:00 28.05.2019 по 17:00 04.06.2019 – в селі Лютіж Вишгородського району", - зазначено у повідомленні.

Зазначено, що газопостачання буде припинено по вулицях: Ватутіна, Шевченка, Топорікова, Сердитого, Вітряного, Цвілія, Петрова, Харківця, Хмельницького, Полянського, Миру, Гагаріна, Визволителів, Приморської, Комарова, Рильського, Чапаєва та Комсомольської.

У компанії також повідомляють, що для уникнення аварійних ситуацій, споживачам природного газу необхідно на період проведення робіт перекрити крани на газопроводах перед газовими приладами.

"Відновлення газопостачання буде проводиться відповідно до вимог чинного законодавства в галузі газопостачання, а також за умови присутності споживачів або їх представників та забезпечення доступу до газових приладів і пристроїв", - переконують у відомстві.

Нагадаємо, що 16 травня у Макарівському районі внаслідок обвалу мосту між селами Ситняки та Юрів було серйозно пошкоджено газопровід.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: